Parketwerken

Uit liefde voor het materiaal……… HOUT!

parket

Plaatsing van nieuw parket en plankenvloeren 

Voor ons is het belangrijk dat u uiteindelijk geen kat in een zak koopt. De juiste plaatsing op de juiste ondergrond maakt van een houten vloer iets waar u voor het leven van kan genieten. Het geeft aan uw interieur de nodige uitstraling en zorgt voor een warm gevoel in uw woning. Van eiken planken tot bloemmotief; voor ons zijn er nog weinig geheimen. Inkubus is lid van “Dé Parketplaatsers* “.

De Parketplaatsers is een vzw die onder de vleugels van het WTCB ontstaan is om zowel de klant als het beroep te beschermen. Wie lid is gaat volgens de regels van de kunst te werk!

parket

Renovatie van bestaand parket en plankenvloeren

We geven aan uw schijnbaar versleten plankenvloer of parket een nieuwe look. Hierbij is de afwerking of wat er uiteindelijk op het oppervlak wordt aangebracht een kwestie van duurzaamheid en smaak. Samen met onze klant zoeken we op basis van het dagelijks gebruik de juiste oplossing. Wij werken onze vloeren af met olie, vernis of boenwas. Uiteindelijk kunnen kleine herstellingen nodig zijn om zeer oude vloeren terug in ere te herstellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Afwerking in zijn hoogste vorm

%d bloggers liken dit: